Најновије

ИНФОРМАЦИЈЕ ИЗ ПУТИНОВИХ КАНАЛА: Губици украјинске војске на фронту

Руски председник Владимир Путин открио је извор информација које је добио о тешким губицима Оружаних снага Украјине током контраофанзиве. О томе је говорио у затвореном делу састанка са ратним репортерима, који је на свом Телеграм каналу објавио новинар Павел Зарубин.

Владимир Путин (Фото: Kremlin.ru)

Према Путиновим речима, украјинска и руска страна користе средства комуникације и прислушкују једни друге. Како је истакао, украјинска војска потврђује велике губитке у разговорима.

Такође, „информације до њега стижу преко великог броја канала“, међу којима је и комуникација директно са командантима батаљона, бригада, пукова, дивизија. Ако је командант у том тренутку у борби, онда се разговор са шефом државе одвија после њега.

Путин је 16. јуна саопштио да су Оружане снаге Украјине већ изгубиле 186 тенкова и 418 оклопних возила различитих класа, губици расту из дана у дан. „Више од једнан напрема десет у поређењу са руском војском. По техници: сваким даном долази до повећања губитка ове технике. Не говорим о војницима“, рекао је он.

Акцију донбаских специјалаца погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА