Најновије

КАКАВ ВЕЛИКИ "ПЛЕН РУСА": Страдали амерички војници

Наш задатак је да максимално чувамо живот својих бораца и да у Марјинку привучемо што више непријатељских специјалаца како бисмо их постепено неутралисали, објашњава легендарни командант Алаудинов

Амерички снајперисти су настрадали. 

РТ је имао јединствену прилику да у Доњецкој Народној Републици разговара са легендарним командантом Аптијем Алаудиновим о ситуацији у Марјинци, граду који су украјинске оружане снаге годинама претварале у снажно утврђење, а у коме тренутно, како се наводи, "Ахмат" свакодневно уништава значајан број непријатељских снага.

"Непријатељ у нашем сектору је веома озбиљан: јединице снага за специјалне операције, идентификујемо америчке снајперисте, неутралисали смо један пар, у нашем сектору налази се страна легија, такође примећујемо присуство евро-Чечена, присуство грузијских представника је такође регистровано у нашем сектору, укратко, сви су помешани и постепено уништавамо непријатеља и идемо даље", рекао је командант истичући да је њихов задатак да максимално сачувају војнике и ослободе Марјинку.

"Наш задатак је да максимално чувамо живот својих бораца и да тамо привучемо што више непријатељских специјалаца како бисмо их постепено неутралисали.

Коментаришући гласине о одласку "Ахмата" из Марјинке, које су се појавиле после вести да су борци "Ахмата" стигли на извршавање задатака у Белгородској области, Алаудинов је подсетио на заплет филма "Глупан и тупан".

"Постоји филм 'Глупан и тупан' у ком постоји Центар за информационо-психолошке специјалне операције. Они имају одређени програм за људе који су 'глупи и тупи'", рекао је он.

Како је додао поводом навода да је на полигону убијено 65 бораца "Ахмата", "на интернету су претрпели толике губитке да ни они сами не могу а се снађу".

"Ми данас заиста представљамо пример за целу земљу, нашу Русију и цео свет, у смислу да у нашој јединици нисмо имали никакав сукоб на међунационалној или међуверској основи", рекао је Алаудинов поводом различитих националности које у "Ахмату" служе једна поред друге.

Како је истакао, у Марјинки постоје четири ударна одреда.

"У првом одреду командант је Чечен, у другом је руски командант, у трећем одреду имам аварског команданта из Дагестана, а у четвртом одреду командант је такође Чечен", рекао је за РТ командант Алаудинов.

''ВАГНЕР'' ПРЕДАЈЕ ТЕШКО НАОРУЖАЊЕ ВОЈСЦИ: ''Потпишите уговор или идите у Белорусију''

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА