Најновије

„Ричард рода 2“ стигао је у биоскопе: Забава за целу породицу

На радост првенствено најмлађе биоскопске публике, нова авантура најхрабријег врапца на свету стигла је 14. септембра у домаће биоскопе! „Ричард рода2“ наставак је вољеног анимираног филма у ком су подједнако уживали и малишани и старији гледаоци. Сада ћемо имати прилику да завиримо у шарени и раскошни свет птица и помогнемо Ричарду и његовим другарима да се, након зиме, безбедно врате кући.

Фото: Тарамаунт

У нашим биоскопима филм ће се приказивати у синхронизованој верзији. Гласове јунацима позајмили су неки од наших најбољих глумаца, који годинама са великог платна увесељавају бисокопску публику.

Не пропустите прилику да вашим малишанима приредите биоскопски провод пун смеха, лудорија и забаве, и уживање у филму који ће им показати сву снагу и лепоту заједништва, подршке и љубави.

О ФИЛМУ: Ричард, неустрашиви врабац ког је усвојила породица рода, зиму проводи уживајући на Великом језеру на северу Африке. Када схвати да он неће бити тај који ће предводити своје јато назад на север, одлучује да побегне и да лети сам. На свом путу, упознаће Самију и њено јато врабаца, које у заточеништву држе зли марабуи, којима управља похлепни паун Замано. Једина шанса да се врапци ослободе јесте да реше загонетку и пронађу Велики драгуљ, а то захтева тимски рад, поверење и пре свега спретност.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА