Најновије

25 МИЛИОНА ЕВРА СТИЖЕ НА МАРАКАНУ! Одјекују трансфери на стадиону Рајко Митић

Према информацијама које је објавио Мондо, ФК Црвена звезда је добила понуду од осам милиона евра од Краснодара за нападача Османа Букарија. Руски портал "Спорт експрес" је у вези с тим контактирао генералног директора Црвене звезде, Звездана Терзића, који је дао кратак одговор.

Понуда Краснодара од осам милиона евра? Пустићемо Букарија за суму која није мања од 10 милиона евра - рекао је Терзић.

ЗВЕЗДИН КАПИТАЛАЦ БАШ НЕМА СРЕЋЕ: Таман га је Милојевић вратио и дао му шансу

Букари је најновији у низу тражених играча Звезде који би ове зиме могли да напусте "Маракану". Претходно је договорен трансфер десног бека Косте Недељковића из Звезде у Астон вилу за девет милиона евра, а потом је и наговештено да ће нападач Јован Мијатовић у Америку за осам милиона уз бонусе, мада се центарфору Звезде за сада не сели ни у Русију, ни у САД. Обојица су на припремама Звезде на Кипру, док Букари у овом моменту наступа за Гану на Купу афричких нација.

ОДЈЕКНУЛА ЈЕДНА БОМБА СПРЕМА СЕ И ДРУГА: Звезда доводи још једно велико појачење из НБА

Према најновијим информацијама које доноси Правда.рс, ФК Црвена Звезда је на прагу остварења велике зараде од продаје својих кључних играча. Генерални директор клуба, Звездан Терзић, изразио је спремност да прода нападача Османа Букарија за суму од 10 милиона евра, након што је одбијена понуда Краснодара од осам милиона.

Ово би био трећи велики трансфер ове зиме, укључујући и прелазак Косте Недељковића у Астон Вилу за девет милиона евра и могући трансфер Јована Мијатовића у Америку за осам милиона уз бонусе. Укупна зарада од ова три трансфера могла би премашити 25 милиона евра, што представља значајан финансијски успех за српски клуб.

ОДЈЕКНУЛА ДЕТОНАЦИЈА НА МАРАКАНИ! Стигла понуда вредна 8 милиона евра

Извор: Правда.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА