Najnovije

25 MILIONA EVRA STIŽE NA MARAKANU! Odjekuju transferi na stadionu Rajko Mitić

Prema informacijama koje je objavio Mondo, FK Crvena zvezda je dobila ponudu od osam miliona evra od Krasnodara za napadača Osmana Bukarija. Ruski portal "Sport ekspres" je u vezi s tim kontaktirao generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, koji je dao kratak odgovor.

Ponuda Krasnodara od osam miliona evra? Pustićemo Bukarija za sumu koja nije manja od 10 miliona evra - rekao je Terzić.

ZVEZDIN KAPITALAC BAŠ NEMA SREĆE: Taman ga je Milojević vratio i dao mu šansu

Bukari je najnoviji u nizu traženih igrača Zvezde koji bi ove zime mogli da napuste "Marakanu". Prethodno je dogovoren transfer desnog beka Koste Nedeljkovića iz Zvezde u Aston vilu za devet miliona evra, a potom je i nagovešteno da će napadač Jovan Mijatović u Ameriku za osam miliona uz bonuse, mada se centarforu Zvezde za sada ne seli ni u Rusiju, ni u SAD. Obojica su na pripremama Zvezde na Kipru, dok Bukari u ovom momentu nastupa za Ganu na Kupu afričkih nacija.

ODJEKNULA JEDNA BOMBA SPREMA SE I DRUGA: Zvezda dovodi još jedno veliko pojačenje iz NBA

Prema najnovijim informacijama koje donosi Pravda.rs, FK Crvena Zvezda je na pragu ostvarenja velike zarade od prodaje svojih ključnih igrača. Generalni direktor kluba, Zvezdan Terzić, izrazio je spremnost da proda napadača Osmana Bukarija za sumu od 10 miliona evra, nakon što je odbijena ponuda Krasnodara od osam miliona.

Ovo bi bio treći veliki transfer ove zime, uključujući i prelazak Koste Nedeljkovića u Aston Vilu za devet miliona evra i mogući transfer Jovana Mijatovića u Ameriku za osam miliona uz bonuse. Ukupna zarada od ova tri transfera mogla bi premašiti 25 miliona evra, što predstavlja značajan finansijski uspeh za srpski klub.

ODJEKNULA DETONACIJA NA MARAKANI! Stigla ponuda vredna 8 miliona evra

Izvor: Pravda.rs

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA