Најновије

СВИ ПРАВЦИ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ! Руска армија меље и помера линије фронта (БРИФИНГ)

На купјанском правцу су јединице „Запад“ поразиле механизоване бригаде украјинске војске и одбиле три напада у Харковској области. Непријатељ је изгубио око 55 војника, два пикапа и самоходну хаубицу „гвоздика“.

Јединице „Запад“ су на доњецком правцу побољшале положаје, уништиле две бригаде у Доњецкој Народној Републици. Украјинска војска је изгубила више од 395 војника, два тенка, четири оклопна возила, девет аутомобила, самоходну хаубицу „гвоздика“ и хаубицу Д-30.

ЈЕЗИВИЈЕ НЕ МОЖЕ - Уживо са прве линије фронта изгибија украјинских...

У правцу Авдејевке су јединице „Центар“ заузеле повољније положаје и нанеле пораз украјинској војсци и техници. У ДНР-у су одбијена два напада украјинских јуришних бригада. Непријатељ је имао око 425 убијених и рањених војника, уништена су три тенка, десет оклопних возила и 24 аутомобила.

ЈУРИШНЕ ГРУПЕ УПАЛЕ ЦЕНТАР РАБОТИНА! Потпуно расуло украјинсе војске...

На јужнодоњецком правцу су јединице „Исток“ поразиле урајинску војску у Запорошкој области. Непријатељ је изгубио око 125 војника, уништено је шест аутомобила и артиљеријски систем М777 америчке производње.

Јединице „Дњепар“ су у Запорошкој области поразиле две механизоване бригаде украјинске војске. Непријатељ је изгубио око 35 војника, уништено је осам аутомобила и артиљеријски систем М777 америчке производње, самоходна хаубицу „гвоздика“ и хаубица Д-30. Уништено је и складиште наоружања украјинске војске.

Оперативно-тактичком авијацијом, беспилотним летелицама, ракетним јединицама и артиљеријом је руска војска поразила украјинску војску и технику у 117 рејона.

Средствима противваздухопловне одбране у ДНР-у су срушена два авиона МиГ-29 украјинске војске. Током дана је руска војска пресрела авионску бомбу ЈДАМ и два система „хајмарс“ америчке производње. 

Уништено је 92 украјинска дрона у ДНР-у, Запорошкој и Херсонској области.

БЕЖАНИЈА УКРАЈИНСКЕ АРМИЈЕ! Губе насеље по насеље, велика повлачење

Извор: Спутник.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА