Најновије

БОМБА НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ! Стиже појачање, освојио је Евролигу у Београду

Црвена Звезда се бори за пласман у плеј-ин фазу Евролиге и сада ће јој посао бити олакшан. На Мали Калемегдан је стигао толико жељени играч на позицији четири.

Како сазнаје МаксБет Спорт, нови играч црвено-белих је амерички крилни центар Треј Томпкинс. Овај кошаркаш има 33 године и рођен је у Џорџији. Лос Анђелес Клиперси су га изабрали 2011. као 37. пика на драфту.

У најјачој лиги света је играо од 2011. до 2013. године. Одиграо је 24 утакмице за Клиперсе, али се није показао у правом светлу. У Европу се преселио 2014. где је прво играо за Нижњи Новгород.

ОСВОЈИО ЕВРОЛИГУ У БЕОГРАДУ
Следеће године је појачао Реал за који је играо 2022. Са Мадриђанима је 2018. освојио Евролигу и то на финалном турниру који је одигран у Београду. Укупно је у овом такмичењу одиграо 92 утакмице уз просек од 9,2 поена, 4,8 скокова и једне асистенције.

Прошлу сезону је провео у Зениту из Санкт Петербурга, а Звезда ће му бити први клуб ове сезоне, јер јесенас није нигде играо. Био је члан репрезентације САД до 19 година која је 2009. освојила титулу на Светском првенству на Новом Зеланду. На том такмичењу је имао 10,6 поена и пет скокова по утакмици.

Томпкинс би могао да буде важан играч тима са Малог Калемегдана у наставку сезоне.

БАХАР УРАДИО У ЗВЕЗДИ ШТО НИЈЕ НИКО - УПОЗОРАВАЛИ ГА ДА ГРЕШИ: Ниједан тренер није успео, а Милојевић већ прецртао све

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА