Најновије

“БОМБА”: Да ли је председник мадридског клуба открио ново појачање Звезде?

Хетафе игра одличну сезону у шпанској Примери. У суботу је тим из предграђа Мадрида победио другопласирану Ђирону 1:0 и дефинитивно је искључио из трке за титулу.

Један од протагониста добре игре Хетафеа је Немања Максимовић. Српски репрезентативац је већ шест година у клубу и на лето следи растанак. То је потврдио први човек Мадрђана – Анхел Торес.

Он је рекао да Максимовићу истиче уговор на лето и да је изразио жељу да се врати у отаџбину или неку земљу која је у окружењу Србије.

– Максимовић иде на крају сезоне. У Шпанији је дуги низ година и жели да се са породицом врати у своју земљу или у неку другу земљу близу Србије – рекао је Анхел Торес.

Није тајна да је Црвена звезда пре извесног времена у два наврата покушала да врати Немању Максимовића на “Маракану”. Изгледа да је дошло време да се искусни везиста врати кући. Реално је тешко да замислимо да репрезентативац Србије обуче било који други дрес сем црвено-белог када је реч о нашој земљи.

Проблем би могао да буде само ако је Анхел Торес мислио на Грчку као суседну земљу. Зимус је Немања Максимовић био на корак до Панатинаикоса, али се посао изјаловио. Нема сумње да би га “делије” радо виделе на “Маракани”.

НАЈМАСОВНИЈИ УДАР РУСКИХ СНАГА ДО САДА: Нападнута позадина Украјине

Извор: Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА