Najnovije

“BOMBA”: Da li je predsednik madridskog kluba otkrio novo pojačanje Zvezde?

Hetafe igra odličnu sezonu u španskoj Primeri. U subotu je tim iz predgrađa Madrida pobedio drugoplasiranu Đironu 1:0 i definitivno je isključio iz trke za titulu.

Jedan od protagonista dobre igre Hetafea je Nemanja Maksimović. Srpski reprezentativac je već šest godina u klubu i na leto sledi rastanak. To je potvrdio prvi čovek Madrđana – Anhel Tores.

On je rekao da Maksimoviću ističe ugovor na leto i da je izrazio želju da se vrati u otadžbinu ili neku zemlju koja je u okruženju Srbije.

– Maksimović ide na kraju sezone. U Španiji je dugi niz godina i želi da se sa porodicom vrati u svoju zemlju ili u neku drugu zemlju blizu Srbije – rekao je Anhel Tores.

Nije tajna da je Crvena zvezda pre izvesnog vremena u dva navrata pokušala da vrati Nemanju Maksimovića na “Marakanu”. Izgleda da je došlo vreme da se iskusni vezista vrati kući. Realno je teško da zamislimo da reprezentativac Srbije obuče bilo koji drugi dres sem crveno-belog kada je reč o našoj zemlji.

Problem bi mogao da bude samo ako je Anhel Tores mislio na Grčku kao susednu zemlju. Zimus je Nemanja Maksimović bio na korak do Panatinaikosa, ali se posao izjalovio. Nema sumnje da bi ga “delije” rado videle na “Marakani”.

NAJMASOVNIJI UDAR RUSKIH SNAGA DO SADA: Napadnuta pozadina Ukrajine

Izvor: Maxbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA