Најновије

ДЕТОНАЦИЈА НА МАРАКАНИ! Звезда ће плаћати Бахара као тренера Израела?

Барак Бахар је први фаворит за селектора Израела, а портал "Спорт 5" иде и корак даље информацијом да је председник Моше Зоерц чуо од бившег тренера Црвене звезде да жели да води национални тим.

Поручују Израелци да су судски процес пред ФИФА Бахара против Црвене звезде није проблем да преузме репрезентацију, а да би национални савез и добро прошао финансијски пошто би део зараде измирио шампион Србије.

„Ово је непоновљива прилика у финансијском и спортском смислу за ФС Израела да потпише најбољег тренера у земљи“, цитирали су извор из ФС Израела на порталу „Спорт 5“.

Као непоновљива прилика у финансијском смислу вероватно се мисли на варијанту да га ангажују по ниској цени, а да разлику у односу на договорену зараду приликом потписа на Маракани надомести Звезда.

Како ће се распетљати финансијски чвор између Бахара и Црвене звезде решиће се пред ФИФА судом, а скоро извесно је да би обавеза београдског клуба постала мања у случају да тренер пронађе професионални ангажман.

Нема сумње да је за Црвену звезду боље да Бахар постане селектор Израела, а из те земље стиже и информација да ће све бити јасније 15. априла. Тада ће заседати Стручна комисија ФС Израела, актуелни селектор ће бити смењем, а можда и директор Јоси Бенајун.

Бахар је рема информацијама водећих медија у Израелу главни кандидат за селектора, а осим њега Ран Бен Шимон и Рони Леви.

Извор: Спортклуб.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА