Najnovije

DETONACIJA NA MARAKANI! Zvezda će plaćati Bahara kao trenera Izraela?

Barak Bahar je prvi favorit za selektora Izraela, a portal "Sport 5" ide i korak dalje informacijom da je predsednik Moše Zoerc čuo od bivšeg trenera Crvene zvezde da želi da vodi nacionalni tim.

Poručuju Izraelci da su sudski proces pred FIFA Bahara protiv Crvene zvezde nije problem da preuzme reprezentaciju, a da bi nacionalni savez i dobro prošao finansijski pošto bi deo zarade izmirio šampion Srbije.

„Ovo je neponovljiva prilika u finansijskom i sportskom smislu za FS Izraela da potpiše najboljeg trenera u zemlji“, citirali su izvor iz FS Izraela na portalu „Sport 5“.

Kao neponovljiva prilika u finansijskom smislu verovatno se misli na varijantu da ga angažuju po niskoj ceni, a da razliku u odnosu na dogovorenu zaradu prilikom potpisa na Marakani nadomesti Zvezda.

Kako će se raspetljati finansijski čvor između Bahara i Crvene zvezde rešiće se pred FIFA sudom, a skoro izvesno je da bi obaveza beogradskog kluba postala manja u slučaju da trener pronađe profesionalni angažman.

Nema sumnje da je za Crvenu zvezdu bolje da Bahar postane selektor Izraela, a iz te zemlje stiže i informacija da će sve biti jasnije 15. aprila. Tada će zasedati Stručna komisija FS Izraela, aktuelni selektor će biti smenjem, a možda i direktor Josi Benajun.

Bahar je rema informacijama vodećih medija u Izraelu glavni kandidat za selektora, a osim njega Ran Ben Šimon i Roni Levi.

Izvor: Sportklub.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA