Најновије

АМЕРИЧКИ ИНСТИТУТ ЈАВЉА! Руси извели серију ракетних напада са једним циљем

Према најновијим извештајима америчког Института за изучавање рата, руска армија је извела серију ракетних удара и удара беспилотним летелицама по Херсонској области у Украјини. Истиче се да су руске војске напредовале у району Сињковки и сада контролишу приближно половину територије тог насеља.

Осим тога, Оружане снаге Украјине су безуспешно покушале напад у району Сињковки на Купјанском правцу, као и у районима Торског, Јамполовке и Диброве.

На Бахмутском правцу, руске оружане снаге наставиле су са својим наступањем и направиле значајан напредак на северозападном флангу Бахмута. Такође, на Авдејевском правцу, руске војне снаге су оствариле успехе, напредујући у области водохранилишта директно северно од Авдејевке и у оквиру Степовог.

ЗЕЛЕНСКИ ДОБИО ЛОШЕ ВЕСТИ: Украјина ће изгубити све

У извештају се даље наводи да Војска РФ наставља са нападима на лесне масиве близу Старомајорског, у району границе Доњецке Народне Републике и Запорошке области.

Константин Машовец, украјински војни обозреватељ, известио је да руска војна група "Дњепр" у Херсонској области искоришћава лоше временске услове за прегруписавање и концентрацију својих главних снага против украјинског мостобрана у Кринках.

Бошко Обрадовић: „Луцифер“ Жељка Митровића вређа верска осећања грађана Србије и треба га забранити

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА