Најновије

Мало ко зна да је oва прелепа водитељка најмлаша ћерка Вука Бојовића,, а због њених слика горе мреже

Ове године ће се навршити десет година откад нас је напустио Вук Бојовић, директор Београдско зоолошког врта и човек који је остао упамћен као велики добротвор и хуманитарац.

Иза себе је оставио испричане и оне неиспричане приче са Дорћола, где је и дан данас смештен кутак за животиње о коме је бринуо све до смрти, пуних 28 година.

Из два брака Вук је добио четворо деце. Са Анђелком Бојовић отац је Луке Бојовића, Марије, а син Никола је убијен, док у другом браку, са новинарком Весном Радовић, има ћерку Машу која је израсла у праву лепотицу.

Маша Радовић, ћерка Вука Бојовића, данас је дипломирани позоришни редитељ, новинар једне редакције, аутор и водитељ емисије “Маша и…”.

Са својим пратиоцима неретко подели фотографије усликане током неког од њених интервјуа, са познатим и истакнутим личностима, глумцима и политичарима.

Маша је најмлађе дете покојног Вука Бојовића, иако одраста без очеве љубави Маша је успела да себи раскрчи пут ка успеху.

Осим успешне каријере, судећи по њеним објавама на друштвеним мрежама, посвећена је себи, воли да путује, слика се у бикинију и често воли да проводи време са пријатељима, а једно је сигурно - од оца је наследила велику љубав према животињама.

ОПРОСТИЛА МУ ПРЕВАРУ! Мирка Васиљевић само једном причала о Вујадиновим аферама - "Боже мој, вежбало се"

Извор: Блиц
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА