Najnovije

Aligrudić: Sanda Rašković Ivić unela podele u DSS

BEOGRAD - Kandidat za predsednika Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Aligrudić ocenio je danas da će njegovom pobedom na stranačkim izborima "ponovo biti uspostavljeno jedinstvo" u partiji.
Miloš Aligrudić (Foto: JuTjub)

Miloš Aligrudić (Foto: JuTjub)

U izjavi Aligrudića dostavljenoj agenciji Beta, navodi se da je njegova protivkandidatkinja Sanda Rašković Ivić unela podelu u stranku zagovarajući ideju "suverenizma" umesto politike neutralnosti koja je u temelju DSS. - Ovakvim svojim stavom Sanda Rašković Ivić, koju smo primili otvorenog srca iz Demokratskog centra Dragoljuba Mićunovića, dovela je u pitanje najvažnije programsko opredeljenje DSS i unela podelu u stranku - naveo je Aligrudić.
Pročitajte još:Dodik: Amerikanci očekuju mekšu vlast u Srpskoj
Prema njegovim rečima, zbog toga ne može biti svejedno ko će pobediti na izbornoj skupštini DSS 12. oktobra. - Sam po sebi 'suverenizam' ne znači ništa, jer je svaka država suverena. Neutralnost je uži i veoma konkretan pojam koji znači ekonomsku saradnju sa svima u zajedničkom interesu, a politički i vojni blok ni sa kim. Tako se jedino može sačuvati celovitost države, povratiti poštovanje u medjunarodnim odnosima i obezbediti privredni razvoj - naveo je Aligrudić. Izvor: Beta

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA