Najnovije

DSS: Ikona Bogorodice kao poklon Eštonovoj je neviđena politička perverzija!

KOSOVSKA MITROVICA - Potpisani Briselski sporazum od strane sadašnje vlasti pre godinu i po dana postavio je temelj ne samo odlasku Kosova i Metohije iz sastava države Srbije već je jedan od glavnih temelja stvaranja velike Albanije. NJegove plodove danas žanje država Srbija na očigled javnosti Srbije, kaže se u novom saopštenju DSS-a iz Kosovske Mitrovice.
DSS (Foto: DSS)

DSS (Foto: DSS)

Dolazak ministara samoproglašene države Kosovo u Beograd Envera Hodžaja i Fadilja Ismailjija je još jedno u nizu priznanja nezavisnog Kosova od strane zvaničnog Beograda. Više se ne govori ni o kakvim zvezdicama prilikom susreta sa šiptarskim zvaničnicima iz Prištine, kažu u DSS. Prijem Kosova u Međunarodni olimpijski komitet a takođe i prethodno prijem Kosova u Svetsku rukometnu federaciju je posledica Briselskog sporazuma u kojem se Srbija obavezuje da neće ometati Kosovo u prijem međunarodnih institucija i organizacija. Najavljeno dobijanje posebnog pozivog broja za Kosovo uz dozvolu zvaničnog Beograda je takođe dokaz lošeg Briselskog sporazuma, navodi se u ovom saopštenju.
Pročitajte još:Ustanici Luganska zaplenili od ukrajinske armije NATO tenk „Leopard“
Isticanje zastave velike Albanije u sred Beograda je svojevrsno poniženje Srbije koje ona do sada u svojoj istoriji nije doživela. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je tokom prošlog vikenda rekao da će on da razmisli o poseti predsednika Vlade Albanije, kako posetu nije otkazao jer mu njegovi zapadni sponzori nisu dozvolili, ispada da oni razmišljaju umesto njega, zaključuju u DSS-u. Glavnom arhitekti Briselskog sporazuma Ketrin Ešton ministar spoljnih poslova Srbije u znak zahvalnosti dodeljuje ikonu Bogorodice Trojeručice. Takva politička perverzija do sada nije zabeležena na ovim prostorima, kaže se u saopštenju DSS iz Kosovske Mitrovice. Izvor: NSPM / Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA