Najnovije

Policija pretresa igrače i navijače Partizana, Đurić: Cilj je kaljanje imena i ugleda kluba

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić tvrdi da su priče o prekidu večitog derbija besmislene i lažne i da imaju za cilj da ukaljaju ugled crno-belih.
UO FK Partizan (FOTO: partizan.rs)

UO FK Partizan (FOTO: partizan.rs)

"Koji interes ima Partizan da uradi tako nešto, mi se nikada nismo bavili takvim strvarima, prekidanjem utakmica, pogotovo od kad ja pratim i vodim Partizan. Zašto bi klub uradio tako nešto. To su sve izmišljene priče, zaista mi nije jasno da se ovakve informacije puštaju pred toliko važnu utakmicu. Cilje je da se napravi nešto ružno, da se okalja Partizan, igrači, uprava. Valjda je nama u interesu da dobijemo utakmicu, a ako bi došlo do prekida izgubili bismo službenim rezultatom 3:0. Očigledno da je cilj svega da se dodatno podigne tenzija samo par sati pred derbi", poručio je Đurić. Beogradska policija dobila je informaciju da uprava FK Partizan planira da preko navijača, pred sam početak današnjeg derbija ubaci i zapali veću količinu pirotehnike kako se zbog nereda utakmica ne bi održala, a postoji i saznanje da je, uz znanje i odobrenje uprave crno-belih, grupa huligana ušla na stadion i premazala stolice na severnoj tribini zapaljivim lepkom?! "Policija vrši pretres navijača koji se kreću ka stadionu u Humskoj i po potrebi vrši privođenja i oduzimanja predmeta. U toku su i kontradiverzioni pregledi objekata Upravne zgrade, igrača i stručnog štaba koji, prema saznanjima policije, imaju zadatak da unesu pirotehnička sredstva na stadion", rekao je šef beogradske policije Vesko Milić.

Uhapšeno deset huligana kod kojih su pronađeni noževi i baklje

Po centru grada na Zelenom vencu, Slaviji i glavnim gradskim ulicama, preventivno su raspoređeni pripadnici policije, a prema poslednjim informacijama uhapšeno je desetak navijača oba kluba kod kojih su nađeni noževi i pirotehnička sredstva. Velika količina pirotehnika pronađena je i u šahti ispod južne tribine stadiona Partizana, oko 80 baklji i blizu 200 dimnih bombi.   Večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde treba da se održi večeras na Partizanovom stadionu u Humskoj, sa početkom u 19 časova. Izvor: Tanjug/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA