Najnovije

Boško Obradović: Gde su Vučićev brat, kumovi i prijatelji stekli toliko bogatstvo?

- U trenutku kada cela Srbija sa nevericom gleda oslobađajuće tužilačke i sudske postupke za Stanka Subotića, Miškoviće, Šarića, Dinkića, Karića i druge optužene bliske SNS – vlast pokušava da pažnju preusmeri na 30 čačanskih saobraćajaca uhvaćenih u sitnijim koruptivnim radnjama - kaže lider Dveri Boško Obradović.

Obradović optužuje (Foto: Jutjub)

Obradović kaže da je narodu dosta hapšenja sitnih riba dok se najkrupnije zverke izvlače.
- Posebno je tužna farsa sa izmišljenom vikom Aleksandra Vučića na ministarku pravde Nelu Kuburović u okviru koje on nju pita kako to nema dokaza za suđenje Dinkiću i Kariću? A oni obojica njegovi politički prijatelji i koalicioni partneri. Dinkić i dalje savetnik u Vučićevoj Vladi, Dinkićeva žena zaposlena u Vladi, Karićev brat i žena narodni poslanici sa Vučićeve izborne liste. Koga više Aleksandar Vučić laže i folira? - pita Obradović. On tvrdi da su se mnogi iz Vučićevog okruženja obogatili. 
- U Vučićevom okruženju ne zna se ko je bogatiji od koga: da li brat, kumovi ili lični prijatelji. Kada i gde su stekli to bogatstvo? Da li iko u Srbiji veruje da Vučić živi od premijerske plate od 100.000 dinara? Ko to sme da ispita? Poštovani policajci – hapsite redom u vrhovima vlasti i nećete pogrešiti - rekao je Obradović. Kako Obradović naziva Vučića kukavicom i postavlja pitanja na koja premijer nije odgovorio pogledajte OVDE. Izvor: Pravda/NSPM

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA