Najnovije

ZORANA MIHAJLOVIĆ OSULA PALJBU: Šešelj je lakrdijaš!

Zorana Mihajlović, aktuelna potpredsednica Vlade Srbije i ministar građevinarstva i saobraćaja, kaže da je lider SRS-a Vojislav Šešelj lakrdijaš i političar prošlosti.

Vojislav Šešelj (Foto: SRS)

Funkcionerka SNS-a za naš list odgovorila je na izjavu lidera radikala Vojislava Šešelja da će SAD naterati premijera Srbije Aleksandra Vučića da podrži nju u trci za predsednika Srbije.

Zorana Mihajlović (Foto: Jutjub)

- Prvo, šta se drugo može očekivati od jednog Šešelja nego da napada, svađa i izigrava lakrdijaša. Drugo, premijer Aleksandar Vučić je najnezavisniji državnik i lider kojeg je Srbija imala u svojoj istoriji, i njega ne može niko ni na šta da natera - kaže Zorana Mihajlović za Alo.
Prema njenim rečima, Šešelju nije ostalo ništa drugo nego da napadima na sve ozbiljne ljude u srpskoj politici pokuša sebi da podigne rejting i još malo se održi na političkoj sceni. - Uopšte ne mislim da je Šešelj neki relevantan politički faktor. Ne vidim da je za sve vreme njegovog bavljenja politikom pobedila njegova ideja i politički ciljevi. On je jednostavno političar prošlosti koji zna samo da seje mržnju i sukobe, a Srbija sa Vučićem ide napred svakog dana - kaže Mihajlovićeva za za isti list. Ona, ipak, nije potvrdila, a ni demantovala da li će biti kandidat za predsednika Srbije. - Predsednički izbori uopšte nisu aktuelna tema, već je to formiranje Vlade, kao i to hoćemo li i dalje čvrsto da koračamo napred - kaže ona. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA