Najnovije

KAKVO PRIZNANJE - Zvezda u društvu Čikago Bulsa, Hjuston Rokitsa i mnogih drugih velikana!

Posle sjajne sezone u Evroligi, Crvena zvezda mts ima još nečim da se pohvali, što je danas i učinila na zvaničnom klupskom sajtu.
Naime, kako je saopšteno iz Crvene zvezde mts, njen marketinški tim dobio je veliko priznanje iz Evrolige i poziv za učešće na sportskoj konferenciji, na temu sportskog marketinga i komunikacije sa navijačima.
Ono što je posebno zanimljivo, to je da će učešće na ovoj konferenciji uzeti i predstavnici pojedinih klubova iz NBA lige, poput Milvoki Baksa, Hjuston Roketsa, NJujork Niksa, Čikago Bulsa, ali i evropskih velikana, poput Barselone, CSKA. Predstavnici KK Crvena zvezda mts će učestvovati na panelu čija je tema sportski marketing i komunikacija sa navijačima. Na pomenutoj temi predavači biti direktor marketinga KK Crvena zvezda mts Filip Sunturlić i predstavnik Čikago Bulsa Met Boner. Termin ovog panela je 19. maj od 11:30, a Sunturlić će dan ranije održati predavanje studentima Evroliginog instituta na temu sportski marketing i brendiranje. ''Poziv na Evroligin biznis samit je ogromno priznanje za vredan i predan rad marketinškog tima Crvene zvezde koji je u poslednjih nekoliko sezona pridobio brojna priznanja za učinjeno na polju popularizacije kluba i Zvezde kao brenda.Stoga, crveno-beli će naći svoje mesto na Fajnal foru Evrolige i to ne samo marketinški tim Crvene zvezde mts, već i juniori koji će nastupati na Fajnal ejtu koji se igra u vreme odigravanja završnog turnira najjačeg klupskog evropskog takmičenja.Ovo je još jedan dokaz da je KK Crvena zvezda mts odavno prevazišla okvire Srbije i regiona. I to ne samo na terenu gde u Evroligi crveno-beli košarkaši uz pomoć najboljih navijača u Evropi ponosno predstavljaju svoju zemlju i region.Menadžment kluba ovo ne smatra samo kao veliko priznanje, već kao i obavezu da nastavi u istom ritmu i postigne još bolje rezultate jer prostora za napredak uvek ima'', poručuju iz Crvene zvezde mts. Izbor: www.sporstke.net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA