Najnovije

ALBANCI DREŠE KESU ZA PRIZNANJE KOSOVA! Iznenadiće vas koliko je spreman samo Pacoli da da!

Albanski tajkun, šef diplomatije lažne države Kosovo Bedžet Pacoli spremio je fantastičnih 100 miliona evra kao mito za sve države koje razmišljaju da povuku priznanje takozvane nezavisnosti vlasti u Prištini!

Bedžet Pacoli (Foto: Jutjub)

Ovo tvrdi ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, koji ističe da Pacoli ipak neće uspeti da spreči da broj država koje su priznale Kosovo do kraja godine bude manji od sto. Prema njegovim rečima, Priština je u panici jer ima sve manju podršku velikih sila, pre svega Amerike, pa misli da parama može rešiti sve.

- Očekujem da do kraja godine bude manje od 100 država koje su priznale takozvanu nezavisnost Kosova. Zbog ovoga su Albanci u velikom strahu. Pacoli je čak spremio 100 miliona evra kako bi pokušao da spreči države da to urade. Svestan je da neke zemlje preispituju da li su brzopleto donele odluku o priznanju. Pacoli je u tolikoj panici da za svoje probleme ne vidi nijedno drugo rešenje osim mita - naglašava Dačić, dodajući da Priština gubi bitku na međunarodnom planu.

- Albanci i dalje potenciraju da nemaju šta da pregovaraju sa nama, jer ih je navodno priznalo 116 država. Oni su zakucali taj spisak, a to je velika laž, jer su neke zemlje povukle priznanje! Priština je u velikoj defanzivi i najviše vremena provodi sa zemljama koje su priznale Kosovo ubeđujući ih da ne povuku priznanje - podvlači Dačić.

Komentarišući ove navode, politikolog Jelena Vukoičić ocenjuje da su kosovski Albanci duže vreme u ozbiljnim političkim problemima.

- U ovoj situaciji, koja je rezultat promena u međunarodnim odnosima i diplomatskih aktivnosti srpskih vlasti, očigledno više ne pomaže ni prljav novac Pacolija i sličnih. Albanci jesu dosad finansirali lobiste na Zapadu, a oni su im obećali i stolicu u UN, od čega sada nema ništa - zaključuje Vukoičićeva.

Nova provokacija u Beču. Pogledajte OVDE šta se dogodilo.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Bedžet Pacoli o sopstvenom uspehu i sticanju ogromnog bogatstva u intervjuu datom “Al DŽaziri Balkans”

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA