Najnovije

PESKOV O IZJAVI ŽIRINOVSKOG: Ruski PVO sistemi jesu najbolji!

"Ruski sistemi za protivvazdušnu odbranu zaista su najbolji na svetu, tu je Vladimir Žirinovski u pravu", izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Dmitrij Peskov (Foto: Ria)

- Teško je raspravljati se sa Vladimirom Volfovičem (Žirinovskim). On je apsolutno u pravu da su ruski sistemi PVO najbolji na svetu, to zvanično možemo da potvrdimo - komentarisao je Peskov izjavu Žirinovskog.

On je dodao da kao portparol predsednika Rusije on nema informacije "o tako osetljivoj oblasti kao što je vojna tehnika".

- Zato ne mogu ništa da kažem, verovatno Vladimir Volfovič jednostavno ima detaljnije informacije o modelima sistema za protivvazdušnu odbranu - objasnio je Peskov.

Ranije se lider Liberalno-demokratske partije Rusije i poslanik Državne dume Rusije Vladimir Žirinovski "izlanuo" da ruska armija navodno poseduje sisteme za protivvazdušnu odbranu S-500, S-600 i S-700. Žirinovski je ovu izjavu dao u programu "Veče sa Vladimirom Solovjovim" na televiziji "Rusija 1". Ruski političar takođe je rekao da je najbolji protivvazdušni sistem na svetu ruski S-300.

Pročitajte OVDE sve o zastrašujućem otkriću ruskih naučnika.

Izvor: sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Saznajte sve o S-400.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA