Najnovije

UŽAS! LJUDI ŠTA RADITE?! JOŠ JEDAN SUDAR NA PRUŽNOM PRELAZU: Voz udario u automobil kod Vrnjačke Banje! Vozač kola bio pijan!

Voz je jutros udario u vozilo na pružnom prelazu na izlasku iz Vrnjačke Banje u pravcu ka Kruševcu, rečeno je u Infrastrukturi železnice Srbije. 

Policija (Foto: mup. gov. rs)

U nesreći je lakše povređen vozač automobila, a prema poslednjim informacijama, u automobilu je bila jedna osoba, stara 21 godinu, i na ispitivanju je u zdravstvenoj ustanovi. 

Putni prelaz nema rampu, ali je obezbeđen znacima vertikalne drumske signalizacije.  

Vozač automobila, u koji je jutros udario voz na pružnom prelazu kod Vrnjačke banje, bio je u alkoholisanom stanju, izjavila je ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović. 

Mihajlović je, odgovarajući na pitanja novinara u Beogradu, rekla da je nakon saobraćajne nezgode utvrđeno da je vozač bio u alkoholisanom stanju. 

Podsetimo, u petak oko 7.30 sati na pružnom prelazu kod Niša došlo je do nezapamćene tragedije kada su se sudarili voz i autobus "Niš ekspšresa". 

U stravičnom udarcu lokomotive, autobus "Niš ekspresa" je bukvalno prepolovljen i poginulo je petoro osoba, među kojima i dvoje tinejdžera, a povređeno je 27 osoba, od čega je dvoje šesnaestogodišnjaka u kritičnom stanju. 

Pročitajte OVDE koji su zahtevi Nišlija posle stravičnog udesa autobusa i voza.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Teška nesreća i stravičan prizor šokirali su Srbiju.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA