Najnovije

DRAMATIČNA PORUKA SRBA SA KOSOVA I METOHIJE: Pomozite nam, sprečite Vučića da...(VIDEO)

Narodni poslanik i poslednji gradonačelnik Zubinog Potoka po srpskim zakonima Slaviša Ristić bio je gost emisije "RasPravda" koja se realizuje u saradnji portala Pravda i produkcije "HelmCast". Ristić je objasnio kako je Aleksandar Vučić u dogovoru sa EU i Albancima omogućio uspostavljanje vlasti nelegalne terorističke države Kosovo u opštinama Leposavić, Kosovska Mitrovica, Zubin Potok i Zvečan i upozorava na egzodus Srba koji bi mogao da usledi ako se potpiše sporazum po kome se Kosovu daje mesto u UN.

Vučić (Foto: Sinhua/Pravda)

Ristić je rekao da je Vučić državnost Srbije zamenio za zajednicu srpskih opština što je katastrofa za srpski narod. - Bez države Srbije nama živvota Srbima na Kosovu i Metohiji. Gola laž je da nam ZSO omogućava opstanak. - bjašava ona i dodaje: - Ukoliko Beograd potpiše akt o priznanju Kosovo što je suština pravno obavezujućeg sporazuma, to će biti razlog da Srbi napuste Kosovo i Methiju - On je rekao da Srbi ne mogu da opstanu na nezavisnom Kosovu. Ristić je upozorio na manipulacije koja vlast iz Beograda vrši a koji šalju poruke da ako se ne potpiše pravno obavezujući sporazum i prizna Kosovo da će Albanci proterati sve Srbi. On kaže da je istina suprotna i da ako Srbija odustane od Kosova da će uslediti novi egzodus. Ristić u emisiji detaljno govori o situaciji pre i nakon Briselskog sporazuma, saradnji Vučića sa albanskim teroristima Tačijem i Haradinajem i drugim bitnim temamama po opstanak Srba na KiM. Šta Branko Pavlović predlaže da Srbija uradi kako bi vratila Kosovo i Metohiju saznajte OVDE
Aleksandar Dugin i Leonid Savin u knjizi "Mrežni ratovi" objašnjavaju na koji način Amerikanci vode mrežni rat protiv Rusije, Srbije i drugih zemalja. Posted by Dnevne Novine Pravda on ponedeljak 19. mart 2018.
Izvor: Pravda/HelmCast

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Milo Lompar o pogubnoj politici Aleksandra Vučića na Kosovu i Metohiji.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA