Najnovije

Boško Obradović: Mi smo zapravo bednici

Lider Dveri Boško Obradović prilično se iznervirao zbog napada premijera Ane Brnabić na ministra Nenada Popovića zbog njegovog protivljenja LGBT propagandi za decu.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

- Ako sam dobro razumeo ovu frku u Vladi, pravo na slobodno mišljenje i izražavanje ima samo onaj ko promoviše homoseksualizam i prava LGBT kao nešto normalno i moderno, dok oni koji javno svedoče učenje svoje vere o tome treba da ćute ili još bolje završe u zatvoru zbog govora mržnje?!? Apsolutno podržavam ideju Ane Brnabić da podnese ostavku na državnu funkciju na kojoj nikada nije smela ni da se nađe! NJen pokušaj ućutkivanja ministra koji ima svoje mišljenje koje deli preko 80 posto stanovništva u Srbiji je samo dokaz šta bi nam LGBT lobi uradio kad bi mogao! – napisao je Obradović na Tviteru.

Obradović je rekao da su glasači krivi jer su dopustili da Srbija dođe u situaciju da joj Ana Brnabić bude premijer.

- Ma, ustvari, šta ima veze? Ana treba da nam bude premijer jer smo mi to dopustili: svako može da gazi, pljuje i vređa tradicionalne vrednosti i sve što je srpsko u Srbiji? Kad može predsednik što ne bi mogao i premijer! Gazite, braćo i sestre, zaslužili smo! Mi smo zapravo bednici – napisao je Obradović.

Ko je jedini srpski političar koji će biti na inaguraciji Putina pogledajte OVDE.

Knjiga "Mrežni ratovi" ruskih geopolitičara Aleksandra Dugina i Leonida Savina distupna je u Srbiji i Republici Srpskoj,...

Posted by Dnevne Novine Pravda on ponedeljak 23. april 2018.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Obradović optužuje Vučića da će priznati KiM.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA