Najnovije

JUGOSLAV PETRUŠIĆ ČETIRI SATA IZNOSIO ŠOKANTNE DETALJE: Sprema se naseljavanje zapadnog Balkana, već drže 30 posto naših resursa (VIDEO)

Bivši kontraobaveštajac Jugolsav Petrušić bio je gost internet televiziije "Srpski kolektiv" gde je gotovo četiri sata iznosio šokantne tvrdnje o dešavanjima u predhodnih 20 godina u Srbiji ali i o onome što nas čeka. Petrušić tvrdi da Srbiji sledi ekonomsko blagostanje ali po suviše visokoj ceni.

Jugoslav Petrušić (Foto: Jutjub)

Petrušić govori da teritoriju zapadnog Balkana veliki centri moći vide kao rezervnu teritoriju za preseljenje stanovništva kada dođe do totalnog rata na Bliskom Istoku. Po Petrušiću, to je bio glavni razlog kriza koji su potresale Balkan predhodnih godina kako bi se stanovništvo Srbije, Bugarske, Bosne i Hrvatske iselilo i oslobodio prostor za dolazak novog stanovnika.

Petrušić kaže da je već 30 posto resursa, poput vode i zemljišta, u stranim rukama i da niko u Srbiji neće moći da se suprotstavi planovima za naseljavanje zapadnog Balkana jer već kontrolišu veliki procenat resursa.

On objašnjava da će Srbija za uzvrat dobiti ekonomsku pomoć koja će dovesti do blagostanja ali po cenu promene demografske strukture stanovništva. Prema njegovim rečima iza tog plana ne stoje države već multinacionalne korporacije.

U emisiji Petrušić govori o pozadini ratova na teritoriji Jugoslavije, sukobu na Kosmetu, zločinima i ko je za njih odgovoran, uništavanju dokumentacije koja otkriva istinu itd.

Šta Petrušić kaže o ubistvu Arkana saznajte OVDE.

Naručite knjigu Aleksandra Dugina "Četvrta politička teorija" putem linka...

Posted by Dnevne Novine Pravda on utorak 8. maj 2018.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dragoljub Žarković o katastrofalnoj politici Aleksandra Vučića.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA