Najnovije

STAMATOVIĆ PORUČIO VUČIĆU: Nek se kvisling prijavi na sledeće izbore u "Republjik e Kosova"

- Neka se Aleksandar Vučić odmah pozdravi sa svojom političkom budućnošću u suverenoj Srbiji, ukoliko, možda već u oktobru, kao što se šuška među njegovima, raspiše neke oktroisane izbore ili, ne dao Bog, prevarni referendum radi dobijanja podrške za ozvaničenje predaje Kosova i Metohije - poručio je Milan Stamatović, čelnik Zdrave Srbije (ZS), koja je jedan od suosnivača nastajućeg Saveza za Srbiju (SzS).

Milan Stamatović i Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Stamatović kaže da je reagovao povodom "operativno-radnog sastanka kod ratnog zločinca i Vučićevog koalicionog partnera Ramuša Haradinaja, na kome je Vučićevu "Srpsku izdajničku listu" predvodio neki, kosmetskim Srbima po zlu poznati, Milan Radojičić”. 

- Vučićeva propaganda je pokušala to da sakrije od građana Srbije, ali ne pada sneg da pokrije breg, već da svaka zverka otkrije svoj trag. Vučića je, misleći da to čini u najboljem interesu svog albanskog naroda i svog političkog pajtosa Vučića, ofirao Bedžet Pacoli izjavom ljubavi našem zlatoustom veleizdajniku, tj. rečenicom da će Vučića "zapamtiti istorija jer je prvi čovek koji je došao na vlast u Beogradu i nije rekao: Kosovo je naše"!? - objasnio je Stamatović, upozoravajući da su se, sve buduće članice SzS, već usaglasile da više nikada neće progutati Vučićevu "udicu" u vidu izlaska na bilo kakve oktroisane izbore i slično falsifikovano narodno izjašnjavanje i time dati legitimitet “veleizdajničkom režimu”, sve dok se ne obezbede uslovi za ravnopravnu kampanju.

Stamatović zato predlaže Vučiću da se, ako "kani pobijediti", prijavi na sledeće izbore u "Republjik e Kosova". On je Vučića nazvao kvislingom na funkciji predsednika Srbije koji najdirektnije potpomaže tzv. nezavnost Kosova.

Šta je reko ministar Vulin o fotografiji Dikovića i Vacića pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Biško Obradović, lider Dveri, žestoko kritikuje vlast SNS-a.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA