Najnovije

PALMA: Autor deklaracije sa juga Srbije nije iz Preševa, Bujanovca i Medveđe niti iz Prištine

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ocenio je danas da deklaracija albanskih odbornika sa juga Srbije predstavlja pokušaj ucenjivanja zemlje i dodao da nije slučajno što je doneta par dana pre dijaloga u Briselu.

Palma (Foto: Jutjub)

Dragan Marković: Pozivam autora tzv. deklaracije Albanaca sa juga Srbije da kaže kosovskim Albancima da ispune ono što su potpisali

- Autor Deklaracije koju su juče usvojili Albanci sa juga centrane Srbije nije ni iz Preševa, ni Bujanovca, ni Medveđe, a ni iz Prištine. Taj autor odavno je pročitan i poznat je svima - naveo je Marković u saopštenju.

On je istakao da rukovodstvo Srbije vodi stabilnu i miroljubivu politiku i dodao da autoru te "ratnohuškačke" deklaracije treba da bude jasno da je Balkan stabilan zahvaljujući rukovodstvu Srbije i da nije toga imali bi ratna žarišta na više mesta u ovom delu Evrope.

- Pozivam autora takozvane deklaracije Albanaca sa juga Srbije da kaže kosovskim Albancima da ispune ono što su potpisali, a to je pre svega Zajednica srpskih opština i da prestanu da napadaju Srbe na Kosovu i Metohiji - naveo je Marković.

Lazanski je poručio da je u toku “usisavanje” svih zemalja iz regiona u NATO, više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Palma bajker

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA