Najnovije

BIVŠI VUČIĆEV SARADNIK: Vučiću se ne praštaju kriminala dela, izdao je Zapadu Srbiju (VIDEO)

Gost medijske kuće „Centar”, u emisiji „Intervju” bio je Vilibald Erić, televizijski producent, bivši član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vilibald Erić i nekadašnji lični prijatelj sadašnjeg predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Vilibard Erić i Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)


“Aleksandar Vučić i njegov kriminalni kartel koji vlada Srbijom došao je u jednu tešku situaciju: više mu se ne opraštaju kriminalna dela, mora da potpiše ono što je obećao, a obećao je Kosovo”, na početku emisije je ustvrdio g. Erić i dodao:

„On je veoma nezgodnoj situaciji – da bi vladao što duže i da bi mogao da sa strancicima pravi dogovore on mora biti apsolutni vladar, međutim on vidi da mu se sve ljulja: uništio je ekonomiju, zemlju, mladi stručnjaci nam odlaze iz Srbije, što je katastrofalno za nas kao narod i državu”.

Vilibald Erić je tokom emisije još pričao i o tome da je Saša Janković Vučićev čovek koji sa Đilasom i Vukom Jeremićem pripada američkoj alijansi,, kao i da je Ana Brnabić, trenutni premijer Srbije, najbolje obućeni američki agent – CIA i Soroševa škola – te da je nametnuta Vučiću jer je predsednik Srbije sa kumovima reketirao američke investitore.

Intervju sa Markom Jakšićem u kom žestoko kritikuje Aleksandra Vučića pogledajte OVDE.

Izvor: Srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Lider SNP Naši o vezama narko klanova i vlasti.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA