Najnovije

NEKO MORA DA ODGOVARA ZBOG TRAGIČNE SMRTI HEROJA SA KOŠARA! Istraga je u toku, policija i tužilaštvo ispituju propuste! (VIDEO)

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji i građevinskoj inspekciji da utvrde uzroke i propuste u slučaju pogibije jednog radnika na gradilištu u Kneza Miloša gde je nekada bila zgrada američke ambasade

Gradilište na kom je poginuo heroj sa Košara, Nebojša Turović (Foto: Jutjub)

Kada budu dostavljeni izveštaji tužilaštvo će odlučiti da li će i protiv koga pokrenuti postupak, rečeno je u tužilaštvu.

Na gradilištu stambeno-poslovnog kompleksa u beogradskoj ulici Kneza Miloša poginuo je radnik Nebojša Turović (56) iz Kraljeva kada je na njega pao zid, ostatak zdanja nekadašnje američke ambasade. Mediji pišu da je on navodno radio na crno u preduzetničkoj firmi „Anker bau”, podizvođaču radova, a tek je uveden u posao. 

Da podsetimo, nesrećno nastradali radnik je po struci bio diplomirani ekonomista i borac tokom rata 1999. godine, tj. heroj sa Košara. Poreklom je iz Kraljeva, a živeo je u Malom Mokrom Lugu. 

Borio se protiv terorista OVK, branio zemlju, na kraju stradao na gradilištu ni kriv ni dužan. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Tanjug/Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Priča o herojima sa Košara

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA