Najnovije

GENERAL DIKOVIĆ: Uvek sam tu za otadžbinu!

Dojučerašnji načelnik Generalštaba Vojske Srbije LJubiša Diković već je počeo da uživa u penzionerskim danima, a to mu, kako je rekao i te kako prija.

LJubiša Diković (Foto: Jutjub)

Namerava, kaže, da se maksimalno posveti porodici i prijateljima, pa radi sve ono što zbog silnih obaveza godinama nije stizao. Neće više ni da se raspravlja ni da ulazi u polemike, pa je tako odlučio i da potpuno ignoriše najnoviji napad na sebe koji je došao od Nataše Kandić, osnivačice Fonda za humanitarno pravo, koja je ocenila skandaloznim „što se od Dikovića pravi heroj“.

- Baš vam hvala na pitanju o mojim penzionerskim danima, odavno nisam čuo neko lepše pitanje - rekao nam je na početku vidno raspoložen Diković.

- Videću polako šta ću raditi. Znate, svi kažu: „Radiću ono što nisam stigao svih godina“, a ja bih dodao: „Radiću ono što volim i uživaću“. Imaću vremena za porodicu, prijatelje, ali i za odmor. Mislim da ću se dobro nositi sa penzionerskim danima i da će mi oni svako biti ispunjeni i kvalitetni - kazao nam je on.

Kada smo ga upitali za komentar povodom najnovijeg napada Nataše Kandić na sebe, rekao je da o tome ne bi govorio ništa.

- A ne, u to neću da se upuštam. Nek priča šta god želi, ne želim ni da znam za to - kazao nam je Diković kome reči Kandićeve nisu uspele da pokvare raspoloženje.

Uvek sam tu za otadžbinu!

Diković je, inače, u ponedeljak predao dužnost generalu Milanu Mojsiloviću, novoimenovanom načelniku GŠ-a. Poručio je da odlazi s dužnosti „srećan i bogat u duši“, jer je „služio Srbiji“.

- Ja sam uvek tu, za svoju otadžbinu, za našu vojsku - poručio je general Diković.

Kada i povodom čega dolazi Tramp u Srbiju pročitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Diković: Potreban nam je raketni sistem PVO dometa 400 kilometara

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA