Najnovije

ODBIJTE! SMESTA! Na društvenim mrežama se pojavio snimak napada 11. septembra sa jednim važnim dokazom! (VIDEO)

Na društvenim mrežama se pojavio snimak načinjen helikopterom koji prikazuje napad na njujorške "kule bliznakinje" 11. septembra, i to iz poptuno neočekivanog ugla.

Naime, na čini se nemontiranom i nedorađivanom videu, vidi se i trenutak udara, zapravo eksplozije u drugoj od zgrada, sa jednim detaljem koji potvrđuje ono što teretičari zavere već godinama govore. Nije bilo aviona!

Ono što je takođe interesantno, čini se da je snimak nastao kao izveštaj neke medijske stanice, jer žena sve vreme objašnjava šta vidi...

Pogledajte i sami se uverite. U trenutku druge eksplozije, posada helikoptera je dobila naređenje, verovatno od komandnog centra ili nekog nadležnog letačkog organa da "se smesta povuče".

Pročitajte OVDE kakve je to najteže i najsloženije zadatke obavila ruska vojska, blizu obala Sirije.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

U SAD-u se brojnim komemoracijama obilježava 16 godina od terorističkih napada u kojima je poginulo gotovo 3.000 ljudi. Javnost, u međuvremenu, želi da zna zbog čega još niko nije osuđen. U američkim medijima objavljeni su, kako je opisano, novi dokazi koji ukazuju na to da su neki članovi Vlade Saudijske Arabije umešani u napade. 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA