Najnovije

UPOZNAJTE ŽUTOG ČOVEKA, LEGENDU SIRIJSKOG ALEPA! Prošao je kroz pakao, jedva izvukao živu glavu, uprkos svemu emituje radost! (VIDEO)

Alepov "Žuti čovek" je generacijama donosio radost stanovnicima drevnog sirijskog grada, jednostavnim izborom da nosi samo odelo žute boje. Abu Zakour, poznatiji po nadimku "Žuti čovek iz Alepa", snimljen je kamerom u petak.

Žuti čovek iz Alepa (Foto: Jutjub)

Zakourova opsesija žutom bojom počela je 1983. godine, posle čega je, kako je rekao, prvi počeo da oblači odeću u jednoj boji. Od tada je nosi žuta odela koja u njegovim očima predstavljaju ljubav. I čovek zaista nosi sve u žutoj boji, uključujući i odela, košulje, čarape, cipele i naočare. Čak je i njegov mobilni telefon žut.

Atraktivna boja učinila je da se Abu Zakour ističe gde god da ide. Deca i odrasli gravitiraju prema 68-godišnjaku zbog selfija i fotografisanja.

- Teško je hodati ulicom tokom dana zbog moje popularnosti i mojih fanova - rekao je Abu Zakour. U kući Abu Zakoura takođe dominira žuta boja, dok su nameštaj i predmeti u živim tonovima. 

Video ispod: U teškim danima, kada je Alep bio pod kontrolom džihadista i pobunjenika, Žuti čovek je bio meta brutalnog iživljavanja, ali je na kraju izašao kao pobednik

Rusi kreću u gerilski rat širom Ukrajine. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Abu Zakour je legenda Alepa. Od 1983. godine nosi garderobu žute boje i decenijama uspeva da izmami osmehe na licima svojih sugrađana, čak i tokom najtežih dana građanskog rata u Siriji.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA