Najnovije

KOVIĆ: Obrenović je izgubio glavu zbog gaženja porodičnog morala! (VIDEO)

U okviru Nedelje porodičnog jedinstva prof Ković je održao predavanje na temu: „Srpska porodica u istorijskoj perspektivi“. Ovo izuzetno posećeno predavanje privuklo je veliki broj pobornika lika i dela profesora Kovića koji su želeli da čuju osnovne razloge za rapidno propadanje srpske porodice.

Miloš Ković (Foto: Jutjub)

Profesor za ovaj proces optužuje globalizaciju, i medije koji trenutno vladaju svetom, takođe navodi da je cena neposlušnosti medijima I globalizaciji ratna opcija, kao način dodatnog ubeđivanja populacije.

Na početku predavanja profesor je naveo predskazanje poznatog britanskog pisca Edmunda Berga kog danas smatraju klasikom konzervatizma, a između ostalog i naš Slobodan Jovanović

Berg je u svom traktatu saopštio da francuska revolucija, čiji je savremenik, donosi velike probleme tradicionalnoj porodici, kao i velikom ropstvu I despotizmu koji sledi. Ono što je zanimljivo jeste da je daleko pre velikih događaja koji će uslediti u Fracuskoj sve analitički obradio i predskazao.

Ujedno Berg insistira na predanju i tradiciji, kao jedinom osloncu porodice.

Profesor Ković u ostatku predavanja posebno apostrofira pad naše porodice za vreme Obrenovićke dinastije, kao i na probleme Srpske porodice nakon prvog svetskog rata , a pogotovo posle drugog kada se vidi siguran pad i raslojavanje, a i razlozi za ovako nešto-

Pored navođenja uzroka, prof Ković ipak daje i rešenje za spas srpske porodice, a koliko su Obrenovići a koliko Karađorđevići uticali na propadanje Srpske porodice, a koliko komunisti poslušajte u video produkcije HelmKast.

Američki ekspert za Balkan Danijel Server izjavio je da bi Albanija i Kosovo trebalo u potpunosti da napuste ideju o “Velikoj Albaniji”, zato što bi to, kako je rekao, moglo da ima destabilizirajuće i katastrofalne posledice.  Pročitajte OVDE  sve detalje.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA