Najnovije

TARAMOUNT BIOSKOPSKE PREMIJERE: Evo kakve vas sve poslastice očekuju do kraja godine! (VIDEO)

Predstavljamo vam filmove koje će TARAMOUNT FILM distribuirati u novembru i decembru 2019. godine.

Insert iz filma "Ajvar" (Foto: Taramount)

Čekaju vas prave poslastice, a klinci će biti oduševljeni novim ostvarenjima.

PORODICA ADAMS 

Na redovnim repertoarima od 7. novembra 2019. U sinhronizaciju su učestvovali: Srđan Timarov, Dušica Novaković, Katarina Gojković, Đurđina Radić, Tamara Aleksić, Marko Vukomanović, Marko Marković, Dobrila Ilić, Dragan Vujić Vujke, Jadranka Selec, Milena Moravčević, Dušan Kaličanin, Milan Tubić, Anja Orelj, Nikola Nemešević, Miroljub Turajlija, Stefan Živanović, Bojan Hlišć.

Spremite se da pucketate prstima! Porodica Adams se vraća u bioskope u prvoj animiranoj komediji o najšašavijoj porodici. Možda ste mislili da je vaša porodica čudna, ali neobična, bizarna i potpuno originalna porodica Adams će vas naterati da ponovo razmislite.

ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2 

Premijerno 20. novembra u bioskopu Sinepleks Ušće Šoping Centar. U bioskopima od 21. novembra 2019. Sinhronizacija: Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Jelena Gavrilović, Stefan Bundalo, Marko Kon, Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska, Iva Brun, Ivana Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić, Jana Maričić i drugi.

Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.


KOŽA 

U bioskopima od 21. novembra 2019. Režija: Gaj Nativ. Uloge u ovoj drami tumače: DŽejmi Bel, Daniel Mekdonald, Daniel Henshal

Siromašni mladić, koga su odgajili rasisti, skinhedi, ozloglašen među pripadnicima pokreta bele nadmoći, okreće leđa mržnji i nasilju kako bi preokrenuo svoj život, uz pomoć jednog crnog aktiviste i žene koju voli. Ovo je film inspirisan neverovatnom istinitom pričom Brajana Vindera, koji je više od godinu dana trpeo bolne operacije, kako bi sa svog tela i lica uklonio tetovaže koje su ga podsećale na njegovu užasnu prošlost. 

PROŠLOG BOŽIĆA 

U bioskopima od 5. decembra 2019. godine. Režija ove romantične komedije je Pol Fejig. Uloge: Emilija Klark, Henri Golding, Mišele Ju i Ema Tompson

Kejt (Emilija Klark) tumara po Londonu, praćena muzikom DŽordža Majkla, donoseći neke loše odluke, što je iritirajuća posledica toga jer je zaposlena kao vilenjak u božićnoj prodavnici koja radi preko cele godine. Tom (Henri Golding) deluje previše dobro da bi bio stvaran, kada ušeta u njen život i počne da proniče u mnoge Kejtine barijere. Dok London počinje da se pretvara u najlepše doba u godini, njima ništa ne polazi za rukom. Ali, ponekad, moraš pustiti sneg da padne, slušati svoje srce i imati vere.

PLEJMOBIL

U bioskopima od 5. decembra 2019. Kada njen mlađi brat Čarli neočekivano nestane u magičnom, animiranom svetu Plejmobila nepripremljena Marla mora da ode u potragu života da bi ga vratila kući.

Krenuvši na fantastično putovanje kroz zapanjujuće nove svetove, Marla se udružuje sa neobičnim i hrabrim novim prijateljima – slatkorečivim vozačem koji prevozi hranu po imenu Del, oštrim i harizmatičnim agentom Reksom Dašerom, dobroćudnim nestašnim robotom, ekstravagantnom dobrom vilom i mnogim drugima. Kroz njihovu uzbudljivu avanturu, Marla i Čarli shvataju da bez obzira na to kako se život odvija, možete postići bilo šta kada verujete u sebe!

CRNI BOŽIĆ 

U bioskopima od 12. decembra 2019. godine. Režija ovog triler horora poverena je Sofiji Takal Uloge: Imogen Pots, Alise Šenon, Lili Donoghju, Britani O’Grejdi, Kejleb Eberhardt, Simon Med, 

Baš u vreme praznika stiže nam rimejk čuvenog horor klasika o ubici koji počinje da teroriše grupu drugarica u sestrinstvu. Na koledžu je prilično mirno u vreme praznika. Ali kada Rajli Stoun i njene drugarice iz Mu Kapa Ipsilon sestrinstva, sportistkinja Marti, buntovna Kris i gurmanka DŽes počnu da planiraju žurke, ubica sa crnom maskom preko lica počinje da ubija devojke jednu po jednu. Kako broj tela raste, Rajli i njene drugarice počinju da se pitaju da li mogu da veruju bilo kom muškarcu, uključujući i Nejta, Martinog dečka, Rajlinu simpatiju Landona, pa čak i uvaženom profesoru Gelsonu. Ko god da je ubica, otkriće da su ove mlade žene rešile da ne budu ničije žrtve.


AJVAR

U bioskopima od 12. decembra 2019. Režija: Ana Maria Rosi. Scenario:  Ana Maria Rosi i Maja Todorović. Uloge: Nataša Ninković, Sergej Trifunović, Vesna Čipčić, Miodrag Krstović, Pavle Pekić, Gordan Kičić, Igor Borojević, Aleksandra Janković, Ivana Šćepanović, Paulina Manov, Branka Petrić, Srđan Miletić, Mirko Vlahović
Žanr: Drama       

Vida  (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila.

Pročitajte OVDE  od kog datuma se već mogu kupiti ulaznice za “Frozen” drugi deo.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA