Najnovije

POSLEDNJI TRZAJ EVROFANATIKA: Vi ćete gospodo pristalice lažne zapadne demokratije zbog svojih stavova završiti na đubrištu istorije

Nekoliko dana posle veličanstvenog Sabora Srpske desnice održanog u Sava centru, na kome je obznanjeno da pokret prerasta u stranku, oglasili su se dokazani antisrbi da izliju svoj gnev.

Milorad Vučićević i Miša Vacić (Foto: Srpska desnica)

Piše: Milorad Vučićević, predsednik gradskog odbora Srpske desnice u Loznici

Oni koji su godinama plaćeni od zapadnih antiruskih i antisrpskih centara moći za svoj štetočinski rad sada izlivaju svoju mržnju prema stranci Srpska desnica. Pitaju se otkud nama, srpskim nacionalistima i patriotama, novac da se registrujemo kao stranka i organizujemo impresivan skup. U ovoj našoj Srbiji, gospodo antisrbi, postoje oni koji su spremni sve materijalno da daju za ideje koje afirmišu naš nacionalni stav. Za razliku od vas, koji ste spremni da se zarad zelenih novčanica spustite do nacionalnog nihilizma (što radite dugi niz godina), članovi Srpske desnice su odlučni sve da daju za Srpstvo, a Srpstvo ni za šta.

Vaš gnev, mržnja i zabrinutost (posebno novina koje ne mogu prodajom da pokriju ni štampanje dnevnog tiraža) su opravdani, jer ste prepoznali u nama nekoga kome će Srbi desne orijentacije dati glasove i ne samo nas uvesti u parlament, već pretvoriti u respektabilnu političku snagu koja će odlučivati o budućnosti Srbije.

Vi ćete gospodo globalisti, evrofanatici, neoliberali, pristalice lažne zapadne demokratije zbog svojih stavova završiti na đubrištu istorije, odbačeni i prepoznati kao sramota i proklestvo ovoga naroda. Čini nam se da će i vaši mentori sa Zapada, koji vas finansiraju i huškaju, uskoro biti suočeni sa svojim unutrašnjim problemima koje neće moći da reše. Vrlo brzo ćete biti prepušteni sebi i vašu dobro plaćenu mržnju prema Rusima i Srbima neće imati ko da nagrađuje novcem.

Pročitajte OVDE šta je Đorđe Maula napisao o odluci Velike Britanije da napusti EU.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA