Najnovije

DK „RAZBIJA“ MILOVU AMNEZIJU: Đukanović se luksuzira u Sen Tropeu sa odabranim prijateljima (VIDEO)

Milo u Sen Tropeu sa odabranim prijateljima, opis je novog videa koji je na društvenoj mreži Instagram objavio Duško Knežević, vlasnik Atlas grupe, a prenosi portal IN4S.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

„Instagram revolucija“ trese Crnu Goru i na površinu polako izlaze sve pojedinosti bahatog života i ponašanja šefa države i DPS-a Mila Đukanovića. 

Ovaj video samo je još jedan prilog tome, ali i ukazivanje na činjenicu da je Đukanović radi ličnog interesa spreman da se odrekne svakog čoveka i prijateljstva. Tako je nedavno kazao da mu Duško Knežević nije prijatelj.

Podsećajući na reči Đukanovića kada je tvrdio da Duško Knežević umišlja da su bili prijatelji, te da on vrlo pažljivo bira svoje prijatelje i ima „strogu selekciju“, imamo snimak sa reklo bi se intimnog prijateljskog letovanja u luskuznom delu Azurne obale, francuskom letovalištu Sen Tropeu, u kom su odmor proveli prijatelji Milo Đukanović, Branimir Gvozdenović, Goran Sito Rakočević i Duško Knežević.

Podsetimo se takođe da su ovih dana u javnost izašle istine o plaćanju računa, kartica, provoda u Dubajiu, koje je plaćao „prijatelj sa umišljajem“ Duško Knežević, piše portal.

Ovaj video nam pokazuje i ono što smo svakako znali, a to je luksuz koji je sebi godinama priređivao Đukanović o trošku „prijatelja“ ili naroda, svejedno je, samo kad nije o svom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Dusko D. Knezevic (@dkatlas) on

Te je imao i specijalnog kuvara, poznatog škotskog šefa kuhinje Gordona Remzija, koji je jedno od zaštitnih lica popularnog TV kanala emisije „24 Kitchen“.

Danas Duško Knežević „umišlja“ da je prijatelj, verujemo poput Momira Bulatovića, Sveta Marovića.. Dugačak je spisak „prijatelja“ koji to više nisu, jer nije podobno! zaključuje IN4S.

Pročitajte OVDE koliko oružja proizvodi RS a koliko Federacija.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

A evo kako je Đukanović odgovarao na pitanja o Kneževiću.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA