Najnovije

NEDA ARNERIĆ U URGENTNOM CENTRU: Pronađena na podu svog stana sa gomilom lekova!

Neda Arnerić, jedna od najvećih jugoslovenskih i srpskih glumica pokušala je samoubistvo u svom stanu na Vračaru. NJen brat zabrinuto je prijavio policiji da Neda ne odgovara na telefonske pozive. Do stana su brzo došli policajci, vatrogasci i bravar. Vrata su bila zaključana i ključ u bravi sa unutrašnje strane.

Neda Arnerić (Foto: Jutjub)

Kako saznaje Informer bravar i vatrogasci ušli su u stan i zatekli Nedu bez svesti. Davala je znake života, a pored nje su bili lekovi. Prema pisanju Informera poznata glumica je hitno transportovana u Urgentini centar. Pre 3 godine pod nepoznatim okolnostima pala je sa terase svog stana na krov. Tom prilikom zadobila je višestruke teške telesne povrede. Kako saznaje Informer prvi rezultati istrage ukazuju da je popularna glumica pokušala da izvrši samoubistvo.

Kako list Informer navodi, glumica Neda Arnerić izgubila je svog voljenog partnera doktora Milorada Mešterovića sredinom decembra prošle godine o čemu se poverila samo najbližem krugu prijatelja. Milorad je izgubio dugu borbu a teškom bolešću, ali Neda o tome nije imala snage da govori.

Ovako Šiptari upadaju u srpske kuće i šume. Pogledajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Neda Arnerić pokušala samoubistvo

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA