Najnovije

Majka uhapšenog zbog vešala obratiće se na desetom protestu u Beogradu (VIDEO)

Majka maloletnog Nikole Pilipovića, Sanja Pilipović, obratiće se građanima večeras na desetom protestu "Jedan od pet miliona" u Beogradu u 18 sati na Platou ispred Filozofskog fakulteta. NJen sin je uhapšen i određen mu je pritvor jer se sumnjiči za krivično delo "rasna i druga diskriminacija" pošto je na prošlom protestu 2. februara nosio maketu vešala.

Protest "1 od 5 miliona" u Beogradu (Foto: Jutjub)

Uz nju će svoju poruku okupljenima uputiti i pisac Marko Vidojković. Kao i obično, posle obraćanja govornika kreće se u šetnju sa Platoa i Vasine, pa Makedonskom, Svetogorskom, Takovskom sa zadržavanjem kod zgrade RTS, zatim ulicom Kneza Miloša, Kralja Milana do Terazija.

I studenti se po drugi put organizovano pridružuju protestu. Studenti Fakulteta političkih nauka, Fakulteta organizacionih nauka, Saobraćajnog fakulteta, Farmaceutskog fakulteta, Elektrotehničkog fakulteta i Više škole elektrotehnike i računarstva počinju svoj protest u 15 časova ispred studentskog doma 4. april pod sloganom “Budite (se) studenti – 1 od 5 miliona”

Zatim će se njihova kolona na Slaviji, oko 17 časova, spojiti sa kolonom studenata Pravnog fakulteta, a potom nastaviti ka Terazijama. Jedna kolona studenata i građana sa Novog Beograda će krenuti od Sava centra i pridružiti se protestima.

Juče je održan veliki protest građana u Novom Sadu, ali i u ostalim gradovima širom Srbije. Pogledajte OVDE.

Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Deveti protest građana u Beogradu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA