Najnovije

SRPSKA DESNICA PODSEĆA: Martovski pogrom Srba je bio koordinisan između Zapada i albanskih ekstremista!

Srpska desnica podseća javnost na godišnjicu tragičnog pogroma koji su izveli albanski ekstremisti od 17. – 19. marta 2004. godine nad srpskim civilnim stanovništvom na Kosovu i Metohiji!

Protesti na Kosovu prošle godine uoči Vučićeve posete (Foto: Jutjub)

Albanski mediji plasirali su toga dana vest o utapanju dva albanska dečaka u reci Ibar i kao krivce za smrt dece lažno okrivile meštane obližnjeg srpskog sela. Srpska desnica prepoznaje rad tzv. crnih operacija kada se za određeni događaj okrivi protivnička strana u cilju njene diskreditacije i nepravednog, planski predviđenog kažnjavanja. 

Preostali Srbi na Kosovu i Metohiji ostaju večiti trn u oku albanskih secesionista kao svedoci srpskog milenijumskog prisustva i moraju po svaku cenu nestati sa ovog svetog srpskog prostora. 

Pogrom od 17. – 19.marta 2004. godine odneo je živote nedužnih srpskih civila, ostavio hiljade spaljenih i opljačkanih domova, preko 4000 prognanih Srba i 35 uništenih crkava i srednjovekovnih manastira., podseća Srpska desnica.

U ovom orkestriranom napadu učestvovalo je 60 000 albanskih ekstremista na čitavoj teritoriji pokrajine, a samo 400 njih je privedeno dok skoro niko nije sudski procesuiran. Srpska desnica smatra da je postojala koordinacija Zapada i albanskih terorista jer su srpske službe bezbednosti unapred obavestile UNMIK i KFOR o pripremi pogroma velikih razmera. Oko 50 000 naoružanih međunarodnih „mirovnjaka“ dopustilo je da se desi ono što je bila njihova dužnost da spreče prema rezoluciji SB UN 1244!

U današnjim napetim okolnostima srpsko-albanskih pregovora pozivamo srpski narod na jedinstvo i oprez! Nadamo se da naša država više nikada neće dozvoliti scenarija poput onog od pre 15 godina i kao nacionalna organizacija stojimo čvrsto uz svoju braću na Kosovu i Metohiji u svom punom političkom i moralnom kapacitetu, zaključuje Desnica.

Pročitajte OVDE sve o ofanzivi Zapada na Srbiju.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA