Najnovije

PUTIN ŠMEKERSKI OSEDLAO POLICIJSKOG KONJA I ZAJAHAO: Ono što je poručio će oduševiti žene (VIDEO)

Vladimir Putin posetio je 1. Operativni puk policije Glavne uprave Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije za grad Moskva. Dolazak šefa države održan je uoči Međunarodnog dana žena na poziv pripadnica konjičke i turističke policije.

Putin na konju (Foto: kremlin.ru)

Predsednik se upoznao sa istorijom konjičke policije i uzorcima opreme, redom službe i dužnostima konjičkih i turističkih patrola.

Zatim je Vladimir Putin gledao demonstracije konjičkog nastupa, sreo penzionisanog potpukovnika policije, veterana iz Drugog svetskog rata Oraza Mamralijeva i razgovarao sa ženskim osobljem puka.

Ruski šef države čestitao je ženama policajkama Međunarodni dan žena i ukazao na jedinstvenost jedinice u kojoj služe. U puku ima više od 800 zaposlenih, a jedna trećina su žene.

Vladimir Putin je poklonio orlovskog kasača ovom puku. Kao odgovor, predsedniku je predata potkovica za sreću.

Prvi policijski puk je oformljen kako bi se osigurao javni red i mir tokom masovnih manifestacija i za patrole u šumsko-parkovnoj zoni grada, kao i rezerva brzog reagovanja kada se javljaju grupne (masovne) povrede javnog reda u Moskvi; Puk se sastoji od 1. i 2. i 3. bataljona konjičke i turističke policije.

Foto: kremlin.ru

Tokom Putinove posete moskovskoj konjičkoj policiji se dogodila i mala '’neprijatnost'’, na koju ruski predsednik, kao veliki ljubitelj životinja, nije reagovao. U momentu kada je krenuo da se postroji u liniju sa pripadnicama puka, konj je krenuo u nazad.

Koliko je ozbiljna situacija u Siriji, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA