Najnovije

ZAKLJUČAO NAPREDNJAKE U ZGRADU OPŠTINE? Isključio im vodu, a hitna pomoć im donela sendviče (VIDEO)

Predsednik opštine Saša Paunović sinoć zaključao odbornike te stranke koji su ušli u prostorije opštine, skinuo ručke sa vrata od prostorija u kojima se nalaze, zaključao toalete i sprečio ih čak i da koriste vodu, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora SNS u Paraćinu.

Hitna pomoć u Paraćinu (Foto: Tviter)

Opštinski odbor SNS-a najoštrije je osudio nasilno, fašističko ponašanje Saše Paunovića, koje trenutno sprovodi s grupom od 30 pripadnika obezbeđenja.

"Model fašističkog ponašanja Paunović je očigledno preuzeo od mentora Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića, tako da ovakav čin vandalskog ponašanja ni malo ne iznenađuje. Građani Paraćina godinama trpe torturu Saše Paunovića, lopovluk, bahatost i ostaju bez posla, bivajući konstantno izloženi pretnjama Paunovića i njegovih saboraca, dok se oni na račun države bogate i baškare", kaže se u saopstenju.

Paunović očigledno, kako se navodi, radi sve što kažu njegovi mentori Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, a sve to ide na štetu građana Srbije.

"Protiv Paunovića koji je opštinu Paraćin pretvorio u svoje privatno vlasništvo već su podnete krivične prijave. Kako bi se napokon sprečio lopovluk Paunovića i njegovih saučesnika, opštinski odbor SNS traži da se istraže pronevere, zloupotrebe i lopovluci Paunovića zbog kojih je uništena opština Paraćin", kaze se u saopštenju. 

Saša Paunović je u ranim jutarnjim satima na Tviteru objavio snimak na kojem se vidi kako službenici hitne pomoći donose sendviče naprednjacima koji su ostali zaključani u zgradi Opštine.

Tim povodom oglasila se i opština Paraćin.

- Potpuna je neistina da je predsednik opštine, kako se kaže u naslovu teksta "zaključao odbornike naprednjaka".  Odbornici naprednjaka nalaze se u skupštinskoj sali i potpuno su slobodni da izađu iz nje kad god požele, niko ih u ovoj sali u koju su ušli svojom voljom, ne zadržava, a takođe nisu skinute nikakve ručke sa vrata prostorija u kojima se nalaze, niti je isključena voda.
 
Dokaz za ovo je i video snimak na kome se vidi jedan od odbornika SNS kako u pratnji radnika hitne pomoći izlazi iz zgrade opštine u koju je prethodno ušla hitna pomoć tokom noći. Istina je da su ulazna vrata u zgradu opštine u skladu sa kućnim redom koji je i zvanično istaknut na ulazu zaključana i da nije moguć ulaz spolja u zgradu nezaposlenim licima, kao što je to uvek i slučaj kada opština ne radi, ali su odbornici SNS koji se nalaze u zgradi opštine potpuno slobodni da iz zgrade izađu - nisu zaključani.
 
Protiv predsednika opštine Saše Paunovića nisu podnete nikakve krivične prijave, a za 19 godina obavljanja posla u opštini na dužnosti predsednika opštine i predsednika izvršnog odbora nikad nije ni prekršajno kažnjavan. Istina je da je Opština Paraćin do sada proglašavana najtransparentnijom u Srbiji i najboljom u kontroli DRI, a takođe su i opštinske istitucije kao npr. JP "Direkcija za izgradnju" zvanično proglašavane najboljim u Srbiji u oblasti javnih nabavki, što su samo neka od priznanja od strane nezavisnih organizacija i državnih institucija koja smo dobili.
 
Nikakvih 30 radnika obezbeđenja nikad nije bilo u opštini pa ni sada, te je i to neistina.
 
Opština Paraćin nije uništena, već je jedna od najboljih u Srbiji po svim parametrima rada opštinskih službi, uvredljiva je i omalovažavajuća i izjava da su mentori predsednika opštine Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić, s obzirom da u politici i u stranci kojoj pripada, prema njegovoj izjavi, ima višestruko duži politički staž od svih njih.
 
Nadam se da će Vaša redakcija ubuduće naći vremena da proveri informacije koje preuzima i objavljuje, pa i ovu nepotpuno prenetu informaciju "Tanjuga" u kojoj nedostaje deo objave koji se odnosi na stav predsednika opštine o današnjim događajima i današnjem novom upadu SNS u zgradu opštine – navodi se u saopštenju Opštine Paraćin.

Kako su naprednjaci isterani iz SO Stari Grad, pogledajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti/Pravda

Bonus video

Samo ovaj zahtev može da sruši Vučićev režim! - Saša Radulović

Knjigu “Smak Sveta” Dragoša Kalajića možete poručiti na linku OVDE.

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Protest SNS u Paraćinu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Najnovije vesti - PRAVDA