Najnovije

POBEDA NA POMOLU: Još deset zemalja povlači priznanje Kosova! A ovo je posebna strategija kojom možemo da slomimo lažnu državu!

"Očekujem da u narednih godinu dana desetak zemalja povuče priznanje, možda i više. Ja više i ne moram da utičem na te zemlje, one same hoće da povuku priznanje. Treba sa njima, sa tim zemljama raditi. Da vidimo šta mi njima možemo da pomognemo. Na primer, pet ili deset studenata iz Gane, Surinama koji ovde dobiju stipendije da studiraju, pa to je kao kad neko nekome da milion dolara. Tito nije bio lud kad su se strani studenti školovali kod nas, jer svi oni su kasnije bili naši najbolji ambasadori" - rekao je Dačić.

Bilbord na Kosovu (Foto: jutjub)

Veliki broj zemalja je povukao priznanje. Svako to povlačenje je bolelo teroriste u skupim odelima iz Prištine. Isticali su kako su to male zemlje, ali svaka ta zemlja ima pravo glasa u UN isto kao i Amerika ili Rusija.

Podsećamo, priznanje je povuklo 12 zemalja: Unija Komora, Sao Tome i Prinsipe, Gvineja Bisao, Burundi, Liberija, Lesoto, Grenada, Madagaskar, Komonvelt Dominika, Papua Nova Gvineja, Solomonska Ostrva i Palau.

Bedžet Pacoli je pre nego što je postao takozvani “kosovski šef diplomatije” doslovno kupovao priznanja novcem. To mu nije bilo teško budući da je imao novca, a da to nije bilo komplikovano izvesti u neuređenim državicama Azije i posebno Afrike. Nakon promena vlasti u pojedinim zemljama, dolazi i do povlačenja priznanja, budući da su dilovi postizani sa pojedincima iz vlasti koji su kasnije smenjeni. Sada bi bilo vrlo komplikovano, verovatno neizvodljivo da ponovo neki od predstavnika Prištine ide i "lobira" na takav način.

O planu Amerike da Rusiju “urone u tamu” saznajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA