Najnovije

VAŽAN APEL SA MARAKANE: Navijači Zvezde odlučuju o ključnom detalju (FOTO)

Navijači Crvene zvezde imaju novi zadatak. U narednim danima (do 30. juna u ponoć), svi registrovani članovi mogu da učestvuju u glasanju i da odluče koji će biti raspored zvezdica iznad grba Crvene zvezde u sezoni 2020/21. U opticaju su tri opcije - opcija A podrazumeva tri manje zvezdice u nizu, opcija B tri zvezdice poređane u luku i opcija C tri veće zvezdice u nizu.

Delije na Marakani (Foto: Jutjub)

- Da biste učestvovali u glasanju potrebno je da imate važeću člansku kartu i da ste registrovani na mobilnoj aplikaciji na kojoj se glasanje i odvija. Podsetimo, klubu je ove godine priznata titula iz 1946. godine, a ovosezonskom krunom stigli smo i do 30. trofeja državnog prvaka i treće zvezdice na grbu koja će od ove sezone krasiti dres. Zbog velikog interesovanja zvezdaša oko novog grba logično rešenje je da upravo članovi budu ti koji će kreirati ključni detalj kluba - navedeno je na sajtu crveno-belih. 

Ekipa je trenutno na pripremama u austrijskom Vindišgarstenu, a za subotu (16.30) je zakazan test meč sa Zenitom. Protiv Blau Vajsa igraće se 1. jula, a za 9. jul je zakazana prva utakmica uvodnog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvak Srbije gostovaće u Litvaniji, ekipi Suduve. 

Vujadin Savić odbio ponude i ne odlazi sa Marakane. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA