Najnovije

MILO UGOSTIO TAČIJA U BUDVI: Pokušali da se sakriju od naroda, a obezbeđenje otimalo prolaznicima foto-aparate i brisalo slike!

Predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović bio je pre nekoliko dana u Budvi domaćin predsedniku privremenih prištinskih institucija Hašimu Tačiju.

Tači i Đukanović (Foto: Jutjub)

Sastanak je bio privatnog karaktera. Sem kraće šetnje gradskim ulicama, Đukanović i Tači, najveći deo vremena proveli su u ćaskanju u restoranu i diskoteci.

Nekoliko građana Budve i turista imali su neprijatnosti kada su pripadnici Tačijevog i Đukanovićevog obezbeđenja oduzimali foto–aparate i tražili na uvid mobilne telefone kako bi obrisali fotografije i video snimke. Takođe, obezbeđenja dvojice političara bila su ažurna, pa su i u samom gradu, tokom šetnje, uložili dodatne napore da niko ne ovekoveči druženje Tačija i Đukanovića.

“Baš je neprijatno kada vam priđe obezbeđenje neke javne ličnosti, pa još i predsednika države, i pred nekoliko desetina slučajnih prolaznika oduzima vam lične stvari da provere da li ste slikali ili snimili nešto od čega dotični mogu da imaju političku štetu. Sa mog foto-aparata obrisane su dve fotografije i morao sam da čekam 15 minuta da bih ga dobio nazad”, rekao je jedan očevidac susreta Đukanovića i Tačija.

 

Pročitajte OVDE šta Amerikanci planiraju u Crnoj Gori prema tzv. “neposlušnom narodu”.

Izvor: srpskoujedinjenje.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA