Najnovije

TRAMPOV IZBORNI ŠTAB: U izbore su se umešale Kuba, Venecuela i verovatno Kina

Član pravnog tima Donalda Trampa – Sidni Pauel – izjavio je da je uveren da su Venecuela i Kuba, a možda i Kina, imale „masovni uticaj na predsedničke izbore u SAD preko komunističkog novca“.

Tramp (Foto: flickr. com)

„Zaista se suočavamo sa masovnim uticajem komunističkog novca preko Venecuele, Kube i verovatno Kine na naše izbore. Uplitanje u izbore išlo je i preko sistema za glasanje Dominion i softvera Smartmatic koji su omogućavali tehničko glasanje i brojanje“.

Pauel je objasnio da su te kompanije „stvorile uslove da se obezbedi Bajdenova pobeda“.

Posebno je naglasio da Smartmatic Technology Software pripada biznismenu iz Venecuele, a da takođe ima veze sa rukovodstvom te zemlje.

Trampov prvni tim takođe tvrdi zaposlenih u Dominion Voting Systeme bili obučeni da „uništavaju glasačke listiće predate za Trampa“.

Obe ove kompanije odbacile su optužbe za prevaru.

Glavni Trampov advokat Rudolf Đulijani na istu temu je rekao:

„Mnogi glasovi prebrojani su izvan Sjedinjenih Država, pa su stoga bili potpuno otvoreni za hakerske napade i promene, što je učinila kompanija specijalizovana za izborne prevare. Imamo svedoke koji su govorili o sličnim stvarima u svojim zemljama, koje su iz Venecuele izvezli gospodin Maduro i gospodin Čavez, tu je i Kuba. Znamo da Kina ima značajno prisustvo u Venecueli i dubok interes da se obezbedi da gospodin Tramp ne nastavi svoj posao“.

„To je strano uplitanje u naše izbore u najkritičnijoj formi koja se može zamisliti i mora biti zaustavljeno“ – dodao je Pauel.

Kina i Rusija prave najjači pakt. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA