Najnovije

UGLEDA SE NA OCA! Sin DŽoa Bajdena ponovo na meti istražnih organa SAD

Nakon višemesečne suspenzije, američki savezni istražni organi ponovo su pokrenuli istragu protiv Hantera Bajdena, sina novoizabranog predsednika SAD.

DŽo Bajden. (Foto: Flickr)

Na preporuku američkog ministarstva pravde, istraga je suspendovana i zabranjene su bilo kakve aktivnosti koje su mogle da utiču na ishod predsedničkih izbora u SAD.

Sada, kada su završeni predsednički izbori, istraga protiv Hantera Bajdena ulazi u novu fazu, a federalno tužilaštvo iz Delavera, poreska služba i FBI preduzimaju nove korake i pozivaju na saslužanje svedoke i saradnike Hantera Bajdena, saznaje Bi-Bi-Si iz dobro upućenog izvora bliskog istrazi.

"Juče sam po prvi put čuo da je tužilaštvo u Delaveru takođe juče obavestilo moje pravne zastupnike da je odmrznuta istraga poreske službe. Smatram da je to veoma ozbiljno, ali sam uveren da će nakon objektivne i profesionalne istrage spornih pitanja biti potvrđeno da sam moje poslovanje obavljao legalno i prikladno uz svakom pogledu, pa i kada je reč o porezu", stoji u zvanilčnom saopštenju Hantera Bajdena, preneo je Bi-Bi-Si.

U neke od sumnjivih transakcija vezanih za poslovanje u Kini, a za koje se sumnjiči sin novoizabranog američkog predsednika, uključeni su i ljudi za koje FBI veruje da su obaveštajno interesantne osobe.

Turska vojska ne prestaje da vrši teror u Siriji! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA