Najnovije

Kriju Koronu 

Po naređenju Nato Pakta demon, satana i ludak ne prijavljuje ni jedan slučaj korone u Crnoj Gori.

Milo Đukanović (Foto: predsjednik. me)

Piše: Velimir Eraković

Razlog toga su marinci koji se nalaze u kasarni Danilovgrad, iz koje već dva dana niko ne izlazi. Amerikanci žele da dokažu Rusima kako i oni imaju nevjerovatna sredstva za sprečavanje virusa.

I preko koga će najlakše to uraditi nego preko svog najvjernijeg sluge u Evropi Mila Đukanovića. Postoji već šest slučajeva korone u Crnoj Gori, ali je direktor Kliničkog centra Jefto Eraković ucjenjen i prepadnut od strane mafije pod kontrolom Đukanovića da ćuti kao i čitav tim epidemiologa. Intenzivnu njegu čuvaju pripadnici SAJ ,jedinice koja je na sve spremna.

Već od sjutra je najavljeno zatvaranje škola i vrtića a za dan ,dva će početi da prijavljuju slučajeve korone. Prodavnice i apoteke su opustošene, čak i mega marketi sa hranom. Kilogram brašna i litar ulja je skoro nemoguće naći u Crnoj Gori. Već je preporučeno narodu da se bez obzira što po njima nema virusa ne kreće sem do apoteke i prehrambenih radnji. Savjetovano je da se ne ide u grad i sjedi po kafićima. Da zaključim, korona je već u Crnoj Gori i Vladu i njene poslušnike koji kriju tako opasan virus, uz sva zlodjela i nepočinstva treba dodatno optužiti kad budu skinuti sa vlasti za ugrožavanje života ljudi i obmanu javnosti. Vladu kojoj je svaki dan bez korone važan u kriminalnom lancu šverca droge,oružja i cigareta. Vladu koju niko neće a vlada tri decenije na prevarama kao što je ova. 

Pročitajte OVDE   prošlu Erakovićevu kolumnu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA