Najnovije

POLITIČAR IZ BANJALUKE OPLEO PO VULINU: "Od kad te je Vučić postavio na poziciju ne skidaš taj kombinezon! Izgledaš kao kineski Rambo!"

Vojin Mijatović, potpredsednik SDP BiH, koji je godinama bio na visokim funkcijama kao kadar SNSD, oštro je reagovao na izjavu ministra odbrane Republike Srbije Aleksandra Vulina, koje je poručio da je "vojska Srbije tu, ako neko uznemiri Republiku Srpsku".

Aleksandar Vulin (Foto: Jutjub)

Mijatović je naveo da se u oficijalnom obraćanju, generalno trudi da poštuje i sagovornika i instituciju. Međutim, on ističe da mu "količina gluposti" koju na dnevnom nivou izgovori ministar Vulin, ne dozvoljava "normalan način komunikacije".

“Prvo pokušaj, za radi digniteta Republike Srbije ubuduće kada pominješ BiH da se obraćaš sa poštovanjem jer se i ja obraćam sa poštovanjem prema Republici Srbiji. Ako ti to tvoje mentalno stanje ne dozvoljava onda potraži stručnu pomoć.

Drugo, svestan sam da kao zemlje još prolazimo kroz proces tranzicije, te da će trebati vremena da se uspostavi sistem, ali sama cinjenica da si ti ministar odbrane mislim da predstavlja najveću sramotu za svakog srpskog vojnika kako danas tako i u prošlosti.

Ti čoveče nisi bio sposoban ni redovni vojni rok da služiš, a od kad te je Vučić postavio na poziciju ne skidaš taj kombinezon i moram ti reći izgledaš ko kineski Rambo, jadna Srbija šta je dočekala.

Treće, to što očigledno svaki drugi dan promašiš terapiju pa trabunjaš sve i svašta opet je nažalost do tebe.

Na kraju, urazumi se čoveče dragi 2020. je godina, ceo svet ide napred, svi rade na razvoju društva, ekonomije, kulture, sporta, a ti kineski Rambo lečiš svoje frustracije što si bio nesposoban za vojsku na građanima Srbije i Bosne i Hercegocine”, napisao je Mijatović.

Pročitajte OVDE šta je Ana Brnabić napisala u autorskom tekstu za “Vašington tajms”.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA