Najnovije

Društvo srpskih domaćina podržalo stavove za bezuslovnu odbranu Kosova i Metohije prof. dr Ševarlića

Društvo srpskih domaćina podržalo je zahteve za bezuslovnu odbranu Kosova i Metohije prof. dr Miladina Ševarlića, narodnog poslanika i predsednika Upravnog odbora Društva srpskih domaćina.

Prof. dr Miladin Ševarlić (Foto: Jutjub)

Odluku profesora Miladina Ševarlića da stupi u štrajk glađu Društvo srpskih domaćina navodi da razume kao visoki patriotski čin. Istovremeno Društvo srpskih domaćina moli, u ime predsednika Društva, i svih članova i srpskih rodoljuba, profesora Ševarlića da odustane od ovakvog načina borbe, jer kako su naveli, njegovo ogromno znanje, iskustvo i patriotizam su potrebni srpskom narodu i danas i u budućnosti.

Društvo srpskih domaćina ističe da je suverenitet Srbije nepovrediv, da su granice Srbije od Horgoša do Dragaša, i upozorava i vlast i opoziciju, i sve političke subjekte u zemlji, do su Kosovo i Metohija neodvojivi deo Srbije, i da naša, krvlju kosovskih junaka i mučenika, natopljena sveta zemlja, ne može biti predmet nikakvih pregovora sa albanskim secesionistima, niti trgovine i bilo kakvih dogovora velikih sila. Izjavio je predsednik Društva srpskih domaćina Nićifor Aničić.

Vučić se izlanuo da će takozvano Kosovo dobiti nezavisnost na celoj teritoriji! Više o tome OVDE!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA