Najnovije

MILAN KNEŽEVIĆ IZ PODGORICE: Crna Gora je na pragu ozbiljnog građanskog sukoba! Ovo im neće mirno proći! (VIDEO)

Ovo što sada radi režim Mila Đukanovića neće moći da prođe mirno i bez otpora. Nećemo pristati na napade. Svako ko želi rat i sukobe, rat mu bio u kući, ali mi se nećemo pomiriti sa namerom mafijaškog režima da uništi SPC i srpski narodu Crnoj Gori.

Milan Knežević (Foto: Jutjub)

Ovo za medijske kuće „Srbin info” i „Centar” poručuje Milan Knežević, jedan od lidera Demokratskog frona i ističe da je ovo što se dešava poruka režima da neće dozvoliti litije, iako je Duško Marković rekao da je CG destinacija slobodna od virusa.

– U petak se sve otvara i plaže i kafići i tržni centri. Sve važi, samo ne važi za Srbe, kojima nije dozvoljeno da proslave Svetog Vasilija Ostroškog.

Mi iz Demokratskog fronta smo dobili nove krivične prijave zbog govora u Skupštini, jer smo rekli kako može starleta Soraja Vučelić da prekrši zabrane, da plati 500 evra i ne provede ni sat vremena u pritvoru, a režim drži u zatvori vladike i sveštenike.

Ovo što se desilo u sredu uveče je Kristalna noć crnogorskog režima, gde poslednjim trzajima žele da uteraju strah u kosti narodu i vernicima.

Već duže vreme upozoravamo da je Crna Gora na pragu ozbiljnog građanskog sukoba. Sada je jasno da mi više nismo braća. Oni su odabrali da mi budemo neprijatelji. Niko od tih ljudi koji su uhapsili vladiku Joanikija i građane za mene više nije brat, već ih gledam kao političke neprijatelje.

Demokratski front je u sredu želeo da blokira ulice CG, ali posle izjave mitropolita Amfilohija koji nam za to nije dao blagoslov, mi smo od te ideje odustali. Mislimo da bi mitropolit trebalo da nam da smernice šta treba da radimo, jer je napadnuta ne samo crkva, već i srpski narod u CG.

Spremni smo na svaku žrtvu, ali bez blagoslova mitropolita nećemo preduzimati nikakve korake. Tvrdim da je Demokratski front uz rame sa SPC u odbrani svetinja i da je takođe podneo najveće žrtve u tome. Želeli bismo da nam se i ostatak opozicije pridruži – poručio je Knežević.

Šta je još naš sagovornik rekao o izborima u CG, koji bi trebalo da budu održani početkom septembra i o drugim aktuelnim temama, pogledajte i poslušajte u video prilogu.

Milogorski mediji imaju objašnjenje za represiju nad građanima CG! Više o tome OVDE.

Izvor: Srbin Info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA